Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor iar acum a ieșit la iveală cine o teroriza. De altfel, ultimul mesaj al acesteia era chiar în sensul celor menționate mai sus. Ea l-a rugat pe un prieten să o ajute să salveze niște câini. Unii dintre ei aveau erau chiar pui, lucru care a marcat-o profund pe vedeta de televiziune.

Ultimele informații legate de cine a fost Cristina Țopescu indică că aceasta iubea enorm câinii. Un apropiat al Cristinei Țopescu a spus că acesta dădea ultimii bani din buzunar pentru salvarea lor din fața hingherilor și îngrijrea lor ulterioară. Despre unul dintre hingherii menţionaţi, bărbatul susţine că „a terorizat-o” şi că o şantaja.

„Hrănea zeci de câini”, a spus apropiatul al Cristinei Țopescu. Se pare chiar că se ocupa de întreţinerea a 17 câini în diferite locaţii unde trimitea bani pentru îngrijirea lor.

Nu întotdeauna acest gest era privit cu ochi buni. Cristina Țopescu era terorizată și au fost momente când se arunca cu pietre în ea.

Ce s-a întâmplat când murit Cristian Țopescu

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a făcut mărturisiri despre iubita jurnalistă. Ea a spus că atunci când a murit Cristian Țopescu, tatăl său, Cristina a fost devastată și a suferit o depresie. DExact în acel moment aceasta a mai pierdut și doi câini.

„A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucura foarte mult când o vedea. Am fost de câteva ori la cinematograf împreuna, ea alegea întotdeauna filmul și avea alegeri foarte plăcute. Ea era o artistă în felul ei”, a declarat Monica Pop,  la România TV.