Ludovic Orban are soarta pecetluită! Nu mai are nicio șansă: A fost o greșeală de tactică

Cozmin Gușă a precizat, în cadrul emisiunii Deferiți Mass-Media, că fostul premier al României s-a grăbit să anunțe că va candida la alegerile prezidențiale din 2024, spunând că are sprijinul a 36 de filiale. Potrivit analistului politic, ultimele mesaje ale lui Ludovic Orban creează, de fapt, o diversiune, care-l ajută să țină partidul sub control.

Analistul politic spune că soarta șefului Camerei Deputaților este pecetluită și că nu va mai recâștiga președinția PNL deoarece liderii locali se tem ca acesta să nu profite de funcție pentru a-și impune candidatura la Cotroceni.

„Când am văzut acea cvasi-unanimitate pentru Ludovic Orban, mi-am dat seama că soarta lui este pecetluită. A fost o greşeală de tactică la care nu m-aş fi aşteptat din partea lui Ludovic, pentru că a dovedit că este mai dibace. Greşeala de tactică este să anunţi o susţinere aşa largă, în condiţiile în care ţi-i ia pe doi, trei de lângă tine de câteva ori la DNA”, a spus Cozmin Guşă în cadrul emisiunii Deferiţi Mass-Media.

”Este clar că este încolțit”

Analistul politic a reamintit de anul 2016, atunci când Ludovic Orban s-a retras din cursa pentru alegerile locale de la București. Acesta a decis să se retragă din cauza unor acuzații aduse de DNA.

 „Oamenii ăia de lângă el au fost la DNA de mai multe ori în ultimele două luni şi jumătate pentru achiziţiile din pandemie. Este clar că este încolţit. Şi va fi pus să aleagă, la fel ca altă dată. El nu a înţeles atunci când i s-a spus să nu candideze la primăria Bucureşti că statul subteran îl va ataca. A candidat, i s-a făcut dosar şi i-a trecut pe lângă ureche glonţul statului paralel”, a declarat Cozmin Guşă.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea