Andreea Esca a fost împreună cu fiul lui Alexandru Arșinel? Vedeta și-a surprins fanii. Primul iubit nu se uită niciodată

Primul iubit al Andreei Esca a fost fiul unuia dintre cei mai cunoscuți actori din România, Alexandru Arșinel. Prezentatoarea a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre primul ei iubit, pe care l-a cunoscut în perioada liceului.

Este vorba despre fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan, care la vremea respectivă era baschetbalist și dansator.

I-a dedicat câteva rânduri în cartea sa autobiografică

Andreea Esca a povestit în cartea sa autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut” că a trăit prima dragoste în timpul liceului. Astfel, aceasta i-a dedicat câteva rânduri în cartea sa, unde povestește puțin despre experiențele din adolescență.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia.

Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a scrie Andreea Esca în cartea respectivă.

Amintim că prezentatoarea a mai vorbit anterior despre fiul lui Alexandru Arșinel, însă fără să-i menționeze numele.

„Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară.  S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a povestit Andreea Esca pentru libertatea.ro