Emoții duminică, 1 octombrie, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, la finalul căreia un alt concurent și-a luat rămas bun de la competiție. Ediția din weekend nu a fost lipsită de momente tensionate, conflicte și chiar accidentări.

Echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre membrii săi

În cele din urmă însă, echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre membrii săi. Totul s-a întâmplat în ciuda alianței temporare cu Cătălin Scărlătescu pentru a-l înfrânge pe Sorin Bontea. Astfel, echipa lui chef Dumitrescu a ieșit cam șifonată din competiție în această ediție de duminică.

Din păcate, Mariana Sîrbușcă, o concurentă în vârstă de 61 de ani originară din Bacău, a fost eliminată în acest episod. Ea a avut mereu o contribuție importantă la victoriile echipei sale în competițiile anterioare, dar aseară se pare că norocul nu a fost de partea ei.

Preparatul ei nu a reușit să-i impresioneze pe jurați și a obținut doar șapte puncte. Acest lucru a dus în cele din urmă la eliminarea din competiție. Cu toate acestea, Mariana Sîrbușcă a păstrat o atitudine pozitivă și recunoscătoare față de experiența sa în cadrul „Chefi la cuțite”.

„Eu mă simt foarte mulțumită că am ajuns până în momentul de față. Că am experimentat, că am putut să stau între tineret, să socializez, să râd cu ei, am plâns cu ei.

Experiența Chefi la cuțite pentru mine a însemnat o provocare mare. O să rămân cu ea până la sfârșitul zilelor”, au spus Mioara Sîrbușcă la Chefi la cuțite, în timp ce colegii, care s-au atașat de ea, s-au întristat că pleacă.

Tristețe și dezamăgire la Chefi la cuțite

Colegii săi de echipă s-au întristat când au văzut că aceasta este nevoită să părăsească emisiunea. Toți se atașaseră de ea și apreciau calitățile sale culinare.

Chef Florin Dumitrescu a fost la rândul său dezamăgit că o concurentă talentată și dedicată a părăsit competiția. El a recunoscut că Mioara Sîrbușcă a avut, din păcate, în față, un ingredient dificil din cultura românească. Chef Dumitrescu consideră că Mioara a fost depășită de situație.

„Doamna Mioara, din păcate, a fost depășită de situație, cu un ingredient destul de greu să îl cunoști în cultura românească și să faci ceva cu el. Îmi pare rău că pierdem om”, a afirmat Florin Dumitrescu.