MONTEGRAPPA-INVITO A LA TRAVIATA
85.000 lei

Pentru a celebra unul dintre cele mai vizionate spectacole de operă din lume, „Traviata“, Montegrappa, cel mai vechi producător de obiecte pentru scris, a lansat o serie limitată de 16 piese din aur galben cu diamante şi email. Realizarea fiecărei gravuri, reprezentând-o pe Violetta Valery, personajul principal al operei, a durat opt ore, iar peniţa este din aur. Importatorul mărcii pe piaţa locală este compania Helvetansa.

MONTBLANC MEISTERSTÜCK
45.580 lei

169-34102-04_montblanck2_30.jpg

Emblema mărcii Montblanc, reprezentată de diamantul alb în formă de stea, este recunoscută de generaţii drept a unui producător de instrumente de scris exclusiviste. Acest stilou, din aur masiv, are peniţa executată manual din aur de 18 carate. De asemenea, capacul şi corpul stiloului sunt din aur alb şi galben de 18 carate. În plus, Montblanc creează, sub titlul „Creation Atelier Privé“, ediţii limitate individuale, preţul de pornire fiind de 100.000 de euro. Reprezentantul mărcii în România este firma Conmart Trading.

CARAN D’ACHE CHINABLACK
3.319 lei

169-34103-04_carandache3_30.jpg

Caran d’Ache este unul dintre puţinii producători de instrumente de scris care utilizează lacul chinezesc, tehnicile de prelucrare fiind dezvoltate de mari maeştri din Orient. De aceea, indiferent că este vorba despre peliculă de rodiu, placări cu argint sau aur, linia de produse Chinablack respectă cu stricteţe tradiţia chineză de mii de ani în acest domeniu. Produsele casei elveţiene, fondată în 1924 de Arnold Schweitzer, sunt aduse în România de compania General Business System, reprezentanţa Samsonite.