Consumer Reports, una dintre cele mai respectate publicaţii de către americani, deoarece este independentă, nu vinde reclamă şi nu acceptă mostre de produse de la companiile producătoare, a testat sute de produse anul trecut, iar acum a publicat concluziile.

Astfel, cele mai bune telefoane mobile inteligente în viziunea americanilor sunt Samsung Galaxy S 5, LG G3 şi Apple iPhone 6.

Cel mai bun televizor este Sony Bravia XBR-65X900B, iar cel mai bun aparat foto este Canon PowerShot G1 X Mark II. La capitolul tablete, pe primele locuri se află Apple iPad Air 2, Samsung Galaxy Tab S 10.5 şi  Sony Xperia Z3 Compact .

Microsoft Surface Pro 3 a fost declarat cel mai bun PC detaşabil, iar Samsung ATIV Book 9 Plus NP940X3G-K06US cel mai bun laptop. HP are cel mai bun desktop din piaţă, conform Consumer Reports. Este vorba de modelul HP Envy 23-o014, care costă 950 de dolari.

Americanii au mai testat şi camerele de acţiune declarând câştigător modelul HDR-AS100V de la Sony. La secţiunea căşti s-a impus Grado Prestige SR325e.