Cei mai bogați oameni ai lumii devin tot mai bogați

Astfel, Forbes transmis că miliardarii din acest an valorează în total 13,1 trilioane de dolari, în creștere față de cele 8 trilioane de dolari de anul trecut, conform reuters.com

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ocupă primul loc în lista anuală a miliardarilor lumii pentru al patrulea an consecutiv, arată lista realizată de Forbes. De asemenea, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a ajuns pe locul doi pe listă. Comparativ, acesta se afla pe locul 31 anul trecut.

Pe ce poziție se află Ion Țiriac?

„Cei foarte bogați au devenit mult mai bogați”, a transmis Randall Lane, directorul de conținut al Forbes, într-un interviu acordat pentru Reuters Video News.

În continuare, clasamentul primilor cinci cei mai bogați miliardari ai lumii este completat de către Bernard Arnault, director executiv al firmei de articole de lux LVMH, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, și directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg.

Warren Buffett, investitor și magnat în afaceri, a ieșit din primii cinci pentru prima dată în peste două decenii, clasamentul fiind dominat de companii din tehnologie. Este demn de menționat că lista din acest an are 493 de noi intrați iar Ion Tiriac ocupă locul 1.833 în lista miliardarilor, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari.

Elon Musk este pe val în 2021

Compania Tesla pare să fie pe val la început de 2021. Ultimele mutări făcute de Elon Musk au avut rezultatul scontat și acțiunile companilei sale cresc de la o zi la alta, mai ales după ce a depășit livrările din cel de-al treilea trimestru.

Acţiunile Tesla Inc au urcat cu aproape 8% în predeschiderea şedinţei de luni a Bursei de la New York. Creșterea ar fi datorată livrărilor trimestriale record, cererea pentru maşinile sale electrice compensând impactul deficitului de cipuri pe plan global, transmite Reuters.

Sursă foto: Dreamstime