„FanArena”, show-ul dedicat fanilor Exatlon, începe luni, 14 ianuarie, și va fi prezentat de Lili Sandu. Frumoasa vedetă, care a participat in cel de-al doilea sezon al concursului sportiv fenomen, va fi alături de telespectatori în fiecare luni și marți, de la ora 23:15, imediat după Exatlon. Lili Sandu va comenta, alături de invitați, ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană.

“Cântăreață, actriță, om de televiziune, Lili Sandu este în acest moment una dintre cele mai apreciate vedete feminine din România. A avut numeroase apariții în importante show-uri de televiziune, s-a bucurat de succes în muzică, a jucat în mai multe seriale, cucerind publicul prin naturalețe și talent”, se arată într-un comunicat de presă. „Mă bucur să mă întorc pe micile ecrane și sunt o norocoasă că fac parte din echipa Kanal D. Exatlon a fost pentru mine o experiență extraordinară, iar ceea ce am trăit acolo voi ține minte, cu siguranță, toată viața. Eu am fost și sunt fan Exatlon și nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, în care să mă bucur de acest show fenomen. FanArena este locul unde, alături de invitații mei, voi încerca să aflu la cald tot felul de informații legate de atleții celor două echipe. Vom comenta situațiile ivite în concurs și îi vom cunoaște cât mai bine pe concurenți, prin intermediul apropiaților lor, care vor veni alături de noi, în platou. Acest an este plin de suprize frumoase și sper să fiți alături de mine pentru a le împărtăși cu voi!”, a declarat Lili Sandu.

 

 

 

Vedeta crede ca experienta prin care a trecut la „Exatlon” o va ajuta in calitatea sa de prezentatoare .

 

„Pentru ca am fost acolo, pot sa ii inteleg foarte bine pe concurenti, pot sa ma pun in locul lor si sa inteleg ce se intampla cu ei. Pentru mine a fost important la ca mi-am invins fricile. M-a suprins placut faptul ca am avut mult curaj; pentru ca aceasta competitie nu este doar despre rezistenta fizica, ci, mai mult decat atat, este despre a te autodepasi”, a mai declarat Lili Sandu.

 

 

 

Nu pierdeti, din 14 ianuarie, in fiecare luni si marti, de la ora 23:15, „FanArena”, emisiunea prezentata de Lili Sandu, care te introduce in culisele celui mai iubit re