Acelasi caz este și în cazul escalelor, când aterizezi într-o anumita destinație și trebuie să pleci înspre alta nouă, se schimbă și compania de zbor. Total greșit. De ce? Imediat aflăm prin intermediul urmatoarei afirmații:

De ce este bine să ai toate zborurile pe același boarding pass.

Este bine și in același timp foarte recomandat să ai toate zborurile pe același boarding pass din mai multe motive, principalul motiv este acela că dacă ai mai multe zboruri pe boarding pass-uri diferite și un zbor are întârizere te supui unui mare risc de a pierde următorul zbor. De aceea dacă ai toate zborurile pe același boarding pass și unul dintre acestea întârzie, compania wizz air fie trebuie să te aștepte pentru înbarcare, vina fiind a lor cu privire la întârziere, fie aceștia sunt obligați prin lege să îți plătească despagubire wizz air pentru zbor anulat, iar în cazul în care compania refuză să îți ofere compensații pentru întârzierea zborului, puteți să duceți cazul mai departe pentru că sunt puse în joc drepturile dvs de cetățean european cu drept de zbor. Dacă nu știți cum puteți duce un caz mai departe, puteți să îi contactați pe cei de la airclaim.com care vor lupta pentru drepturile dvs.

Deci, trăgând o concluzie, să ai toate zborurile pe același boarding pass te scapă de un dezavantaj foarte mare, acela de a rămâne o perioada destul de mare în pană, în aeroport. Tot acest boarding pass îți poate asigura și o conpensație de zbor întârziat în cazul în care unul dintre zborurile trecute pe el este întârziat sau anulat din diferite motive.