„Ciudat că nu știe cum mă cheamă, sper să afle. Înainte, cunoștea numele meu. E aiurea, în acea perioadă în care am jucat cu Simona Halep (n.r – la Wimbledon 2019) eram a doua jucătoare a României. Nici eu nu știam că el e președintele Federației.

Domnul Țiriac spunea atunci că am făcut un meci foarte bun. Am fost singura din turneu care i-a luat set la Wimbledon. N-ai cum să nu știi cum mă cheamă. Eu m-am întâlnit cu el la Madrid, i-am zis «La mulți ani». Poate dacă ne vom vedea, îi voi spune: «Hello, eu sunt Miki Buzărnescu. Sunt și eu acolo în circuit, lângă celelalte fete. Sper să-mi țineți minte numele» .

Când m-am accidentat la gleznă, el a vorbit cu cineva pentru a mă ajuta să merg în străinătate la un doctor. Și anul trecut, și în urmă cu doi ani, el a vorbit ok despre mine, dar nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău că se fac glume de acest gen. ”, a spus Buzărnescu, la GSP Live.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo. Halep care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!” – Ion Țiriac, în octombrie, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”