Turiștii care ajung la Târgul de Turism al României, deschis la Centrul Expozițional Romexpo din Capitală în perioada 20 – 23 februarie, pot cumpăra de la standul Christian Tour, cel mai mare operator român de chartere de pe piața autohtonă, cazare în Grecia de la doar 1 euro, reduceri de până la 50% la pachetele pentru vara 2020 în destinații de litoral din țară și străinătate, discount-uri însemnate la vacanțe în destinații exotice și programe turistice noi.

Ne așteptăm ca interesul vizitatorilor să fie foarte ridicat pentru vacanțele de vară – este și cel mai bun moment pentru a-și planifica și achiziționa pachetul pentru concediul din sezonul estival, de aceea ofertele Christian Tour vizează în special pachetele în destinații de litoral. Ca de fiecare dată, Christian Tour se prezintă la Târgul de Turism cu o ofertă variată atât în ceea ce privește destinațiile propuse amatorilor de călătorii, cât și în privința tarifelor. Dorim ca toți cei care vizitează standul Christian Tour să găsească vacanța dorită, indiferent că vorbim despre persoane în căutare de chilipiruri sau vizitatori dispuși să aloce un buget mai mare pentru un pachet turistic”, a declarat Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Prin urmare, turoperatorul revine cu oferta de cazare de la 1 euro, valabilă în Corfu doar pe anumite plecări și doar în anumite unități de cazare. De asemenea, turiștii care pleacă în vacanță cu chartere cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinațiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki.

Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 de euro/cameră până la 400 de euro în destinații ca Antalya și Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca și Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos și Rodos (Grecia). Românii care preferă stațiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară își pot achiziționa pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%.

Discount-uri pentru destinațiile exotice

Pentru cei care vor să se relaxeze în destinații exotice, Christian Tour a “tăiat” 100 de euro/cameră din prețul pachetului în destinații precum Punta Cana (Republica Dominicană), Cancun și Riviera Maya (Mexic), Varadero (Cuba), Mauritius, Bali, Thailanda, astfel că un sejur pornește de la 655 euro/persoană (+ 265 euro taxe aeroport). Tot în destinații exotice, dar pe programele de circuite din oferta Christian Tour, discount-urile sunt de până la 400 de euro/cameră.

Pe durata Târgului de Turism, toți cei care achiziționează excursiile opționale din programele de circuite culturale în Europa beneficiază de un discount de 50 de euro. Pe lângă această ofertă, turoperatorul vine cu tarife reduse la programele de tip pelerinaj (Israel, Grecia, Egipt), precum si la programele Senior Voyage în Toscana, Napoli, Sicilia, Elveția, Cipru, Portugalia, Țara Bascilor sau Scoția.

Christian Tour lansează cu ocazia Târgului de Turism și câteva programe inedite în țară, reunite sub denumirea “Vacanțe pentru cei mari și cei mici”. Este vorba despre circuite inedite în România, pentru toate categoriile de vârstă. Excursiile se desfășoară în unele dintre cele mai frumoase și bogate cultural zone din țară: Țara Hațegului, Delta Dunării și Maramureș.

Și amatorii de city-break-uri au motive să viziteze Târgul de Turism: cei care achiziționează de la Christian Tour un city break în Paris, Londra, Roma, Barcelona și Atena beneficiază de un discount de 10%.