Catinca Roman nu a reacționat decât târziu după moartea mamei sale, Mioara Roman

Catinca Roman nu a avut reacție în primele momente de după moartea mamei sale, Mioara Roman. Ea nu a postat nimic legat de moartea celei care a adus-o pe lume. Asta, în timp ce Oana Roman a anunțase, pe rețelele de socializare, că mama ei s-a stins. Vedeta se afla într-o vacanță în Egipt, însoțită de fiica sa, Isabela, pentru a sărbători ziua de naștere a acesteia. Însă, cei de la azilul din Snagov au contactat-o și i-au adus vestea tragică a decesului mamei sale, Mioara Roman. Vedeta este devastată de durere, iar faptul că sora sa nu a spus nimic despre aceasta adâncește și mai mult suferința ei. Abia târziu a reacționat.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!.

Catinca Roman a slăbit

Cu o zi înainte de trecerea mamei sale în neființă, Catinca Roman a apărut într-un interviu alături de Cristi Brancu. Ea a vorbit cu entuziasm despre succesul ei în ceea ce privește slăbirea prin post intermitent. Catinca a dezvăluit că a adoptat un regim alimentar în care face pauze de 12-14 ore între mese. Astfel, a reușit să elimine kilogramele în plus.

„În cele 7 ore am mâncat moderat, dar am mâncat de toate. Carne, pește, legume, carbohidrați. Am mai mâncat și câte un dulce, din când în când pentru că efectul benefic a fost că mi-a scăzut colesterolul, eu având colesterolul mare de mică. A scăzut de la 285 la 185 într-un an, ceea ce e minunat. În schimb, un efect secundar nedorit a fost faptul că mi-a scăzut și glicemia un pic cam mult, dar am dres-o din dietă”, a spus Catinca Roman, pe Facebook.

Oana și Catinca s-au împăcat

În urmă cu aproximativ un an, Oana Roman și-a refăcut relația cu sora sa, Catinca Roman. Asta, după o lungă perioadă în care au fost în relații glaciale. Oana  o acuzase public că nu își îndeplinește responsabilitățile față de mama lor. De altfel, Oana Roman a fost cea care a suportat financiar costurile azilului din Snagov și a fost mereu prezentă în viața mamei lor.

În ceea ce privește lipsa de implicare în situația mamei lor, sora mai mare a vedetei a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă dificilă. Ea a spus că se confruntă cu depresia și ia un tratament corespunzător. Vizitele la azilul mamei sale îi provocau suferință, motiv pentru care a decis să se distanțeze.