Calea Victoriei redevine pietonală de sâmbătă, 30 aprilie

Vicepremierul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că, începând de sâmbătă, Calea Victoriei va redeveni pietonală.

„Din 30 aprilie Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend. La fel ca anul trecut, weekend-urile vor fi pietonale pe Calea Victoriei, începând din 30 aprilie și până la data de 6 octombrie”, anunță viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu.

Care sunt zonele vizate

Potrivit viceprimarului general, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități culturale.

“<Străzi deschise> înseamnă promenadă pe Calea Victoriei și în zona centrală a Capitalei. Ca și anul trecut, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff (pentru activități sportive) și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale”, a completat Stelian Bujduveanu.

Activități în toate sectoarele

Stelian Bujduveanu a mai notat pe pagina sa de Facebook că vor exista în toate sectoarele Capitalei și că activitățile din cadrul acestui proiect sunt dedicate pentru toate categoriile de public.

”Elementul de noutate îl reprezintă extinderea activităților spre toate sectoarele Capitalei. În fiecare sector vor fi patru weekenduri cu porțiuni închise de străzi, cu multă muzică, sport și voie bună, cu artă în toate formele sale. Străzile urmează să fie anunțate de fiecare primărie de sector în parte.

Activitățile din cadrul proiectului <Străzi deschise> se vor adresa tuturor categoriilor de public și vor include spectacole de teatru, mini spectacole pentru copii, expoziții, recitaluri de muzică și poezie, ateliere pentru copii/adolescenți/tineri, lectură de text, activități sportive și educaționale”, spune acesta.