Prognoza meteo pentru astăzi, 11 octombrie

Astăzi, 11 octombrie, vremea se va menține caldă pe tot parcursul țării, însă mai frig decât ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în sud și est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar în zonele joase va apărea ceață.

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua și pe arii restrânse, ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la munte. De asemenea, există șanse de ploaie în centrul țării.

La București

Cerul rămâne senin iar vântul va sufla slab cu o viteză de 9 km/h. Temperatura maximă înregistrată va fi de 21 de grade Celsius iar cea minimă de 7 grade Celsius.

În Weekend

Sâmbătă, meteorologii anunță vreme caldă cu maxime ce ating 27 de grade Celsius iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiuni și 11 grade în restul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața vor exista condiții de ceață în sudul și estul țării.

Şi duminică se încălzeşte, mai mult decât normalul datei din calendar. Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului în aproape toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar cele minime între -2…0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, în special în est şi în sud-est, local va fi ceaţă.