Eveniment neobișnuit petrecut luni în sediul PSD din București. O angajată a partidului a avut o cădere nervoasă.

Conform martorilor, victima a avut un comportament neobișnuit pe parcursul zilei și seara a avut o cădere nervoasă. Femeia s-a automutilat și și-a produs câteva leziuni.

Și-a provocat mai multe răni

”Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autoagresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.

La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează Poliția Română în cadrul unui comunicat.

Liderii partidului nu au fost de față

Femeia era detașată la Departamentul de Monitorizare al PSD. Aceasta a venit, în această după-amiază, îmbrăcată în pijamale, la sediul PSD de pe bulevardul Kiseleff din București și a început să facă scandal. Femeia a spart un geam, iar apoi a început să se taie, scrie evz.ro.

Potrivit celor din PSD, la nefericitele întâmplări au asistat doar angajați aflați în acele momentului în sediul social-democraților, nicio figură politică marcantă.

Președintele Marcel Ciolacu a fost dimineață la sediul de pe Kiseleff, însă ulterior s-a dus în Parlament, unde a aruncat critici dure către Ludovic Orban și liberali.

Social-democrații l-au convocat luni în Parlament pe Premierul Ludovic Orban pentru a da explicații privind întârzierea cu care Executivul prezintă primele informații legate de proiectul de buget pentru 2021.

De asemenea, prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, PSD a adus grave acuzații Guvernului liberal, legate de modul în care gestionează efectele negative ale pandemiei de coronavirus.