Televiziunile din România au pierdut un trend important. Pe timpul pandemiei, majoritatea vedetelor au început un proiect important în online. Podcasturile vedetelor aduc milioane de vizualizări pe reţelele sociale, iar acest gen de presă nu a fost deloc îmbrăţişat de către televiziuni.

Cabral o laudă pe Denise Rifai

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, Cabral Ibacka a spus că Denise Rifai e singura care a reuşit să aducă podcastul în televiziune în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

„Toată lumea face şi e foarte bine că face podcasturi. Televiziunilor le-a scăpat. Singura chestie care arată cât de cât a podcast e ce face Denise Rifai. Ping-pong-ul ăla sec seamănă a podcast. Televiziunile nu au simţit nimic. Era şi moca. Te duci în gară şi trece trenul. Aşa au fost şi ele. Toată lumea era pregătită. E conţinut foarte mişto.

Nu-l poţi da aşa cum este el pe TV. Are şi cârligul de TV. E un late night mai ieftin. Fix asta este. Din fericire, nu s-au prins TV de treaba asta. Acum o să vină televiziunile şi vor spune hai să facem şi noi, dar e prea târziu, e fumată”, a spus Cabral în cadrul podcastului.

Televiziunea ar strica podcastul

Mai mult, Cabral spune că televiziunea ar strica farmecul podcastului. „Televiziunea nu ajută neapărat. Oamenii vor interacţiunea de online. Dacă iei podcastul tău acum şi îl duci pe PRO nu vei mai putea să vorbeşti ce ai vorbit acum. O să fie un om care să spună asta să nu spui”, a mai spus Cabral, completat de Bobonete.

„Toată discuţia cu Denise rifai din ce ai spus tu s-ar pune o melodie”, a completat Bobonete, făcând referire la faptul că la TV nu prea poţi să vorbeşti despre emisiunile şi vedetele de la posturile concurente.

„Poate fi dus pe TV şi trebuia dus pe TV. Nu avem late night. Capatos se luptă şi dă cu barosul în masă”, a încheiat Cabral.