Familiile fetelor răpite s-au dus sâmbătă la locuinţa celui care le-a răpit, iar protestatarii au pus foc în faţa casei lui Gheorghe Dincă, potrivit imaginilor transmise de România TV.

A fost un adevărat atac, lumânările şi coroanele fiind apoi incendiate, fiindcă, aşa cum spun mamele celor două fete dispărute, Luiza şi Alexandra nu sunt moarte. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi pompierii, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Peste 100 de persoane participă la protestul organizat la 10 luni de la dispariţia Luizei Melencu, iar în faţa primăriei din Caracal oamenii au strigat în cor „Demisia!”. Printre protestatari este mama Alexandrei Măceșanu și fiica cea mică, împreună cu Alexandru Cumpănașu, dar și mama și bunicii Luizei Melencu.

Protestatarii au adus cu ei tricolorul românesc, au afişat pancarte cu mesaje precum „Şi copiii voştri pot deveni o marfă” sau „Corupţia statului ucide copii” şi au scandat împotriva autorităţilor. Ei au mers la sediul Poliţiei Caracal, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de felul în care au acţionat oamenii legii în cazul dispariţiei celor două tinere, după care au mers la locul în care a fost luată în maşină de către Gheorghe Dincă una dintre tinere, dar şi la locuinţa lui Dincă.