Este tragedia momentului în România! O fetiţă de numai 12 ani din Cisnădie a murit, joi seara, după ce şi-a pus singură capăt zilelor.

Oamenii legii încearcă acum să înţeleagă ce a putut-o face pe tânără să recurgă la acest gest extrem.

Adolescenta s-a spânzurat în apartamentul în care locuia şi a fost găsită de fratele ei mai mic

Fata s-a spânzurat joi seara, în apartamentul în care locuia în oraşul Cisnădie (judeţul Sibiu). Tânăra a fost găsită inconştientă chiar de către fratele ei mai mic, în vârstă de 9 ani, care imediat şi-a sunat tatăl.

Detaliile au fost oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„În această seară, în jurul orei 19:40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie.

Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a precizat reprezentantul IPJ Sibiu.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru fata în vârstă de 12 ani

Medicii şi poliţiştii ajunşi în apartament nu au mai putut face altceva decât să constate decesul adolescentei, a mai spus Elena Welter, potrivit Agerpres.

„Din păcate, la faţa locului, medicii şi poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunţând decesul fetiţei

În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursa foto: Pixabay