Potrivit sondajului de tip exit-poll realizat de CURS-Avangarde şi valabil pentru ora 19:30, rezultatele alegerilor locale pentru Primăria Craiovei ar fi următoarele:

  1. Lia Olguţa Vasilescu (PSD) – 34.5%
  2. Nicolae Giugea (PNL) – 29.0%
  3. Antonie Solomon (Partidul Ecologist Român) – 17.6%

Ce le-a transmis duminică Olguţa Vasilescu craiovenilor după ce a mers la vot

Rezultate alegeri locale 2020. Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Craiovei şi fost ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a mers duminică să-şi exprime opţiunea electorală. Ea a mers la secţia de votare alături de soţul său, europarlamentarul PSD Claudiu Manda.

După ce a ieşit de la vot, Olguţa Vasilescu a explicat că a votat cu cea mai bună echipă a unui partid politic, una care e capabilă să facă administraţie performantă.

“Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care de-a lungul acestor ani a dovedit că ştie să facă administraţia performantă, că ştie, că poate, că vrea, care în aceşti ultimi ani a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Craiovei.

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că echipa aceasta este formată profesori universitari, oameni din mediul academic şi intelectuali.

Mai mult, aceste persoane sunt oameni care “şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele două săptămâni”, a mai precizat Olguţa Vasilescu.