Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Craiovei şi fost ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a mers şi ea duminică să-şi exprime opţiunea electorală. Ea a mers la secţia de votare alături de soţul său, europarlamentarul PSD Claudiu Manda.

După ce a ieşit de la vot, Olguţa Vasilescu a explicat că a votat cu cea mai bună echipă a unui partid politic, una care e capabilă să facă administraţie performantă.

“Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care de-a lungul acestor ani a dovedit că ştie să facă administraţia performantă, că ştie, că poate, că vrea, care în aceşti ultimi ani a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Craiovei.

Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că echipa aceasta este formată profesori universitari, oameni din mediul academic şi intelectuali.

Mai mult, aceste persoane sunt oameni care “şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele două săptămâni”, a mai precizat Olguţa Vasilescu.

Ce transmitea Lia Olguţa Vasilescu înainte de terminarea campaniei electorale?

“Dragi craioveni, dacă aveți încredere în mine și vreți să îmi acordați votul dvs, vă rog să îmi votați și echipa și, cu siguranță, nu vă vom dezamăgi! Doi prorectori de la cele doua universități de stat, un fost judecător foarte respectat, profesori universitari, avocați, medici, ingineri, economiști completează cea mai valoroasă listă a vreunui partid politic.

Am nevoie de această echipă pentru a finaliza proiectele propuse, iar orașul are nevoie să fie reprezentat de oameni cu adevărat profesioniști în domeniul lor de activitate!”

Ea le-a mulţumit şi voluntarilor și echipei care au ajutat-o în campania electorală: “În această noapte se încheie campania electorală și aș vrea să le mulțumesc tuturor voluntarilor care, în ultimele săptămâni, m-au însoțit în cartiere și care s-au asigurat că mesajul nostru, cu proiectele pe care le propunem pentru următorii patru ani, ajunge la craioveni!

Aș vrea și să le mulțumesc că nu s-au lăsat provocați deloc în această campanie de militanții sau chiar de candidații altor partide pentru Consiliul Local Municipal și pentru funcția de primar!”