Se pare că Dan Negru, în vârstă de 48 de ani, a investit banii din televiziune, în imobiliare. Astfel, în timpul pandemiei de coronavirus, când emisiunile lui sunt suspendate, acesta trăiește liniștit din închirierea blocurilor deţinute în Bucureşti.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Dan Negru a vorbit despre cum l-a afectat direct criza, dar și despre ce se va întâmpla cu emisiunile pe care le prezenta.

„Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe. Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla “Regele audienţelor” e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune”, a povestit Dan Negru.

În ceea ce privește show-ul de Revelion, acesta speră ca ca avea loc.

„Revelionul meu a fost lider în ultimii 20 de ani, an după an. Nu sunt deloc programe tv ieftine, dar sper să ne permitem Revelionul cu Dan Negru, ca să demonstrăm că acestă criză financiară nu a îngenuncheat o tradiţie de 20 de ani”, a adăugat prezentatorul.

Cum a ajuns în imobiliare?

Se pare că îndrăgitul prezentator a ales să nu depindă financiar de televiziune și să mai aibe un plan de rezervă.

Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a povestit Negru.

Ce se va întâmpla cu emisiunile?

În ceea ce privește emisiunile „Next Star” și „Roata Norocului”, Dan Negru speră că aceste showuri va reveni din toamnă sau chiar din iarnă.

„Am filmat câteva episoade din “Next Star“ şi sper că vom reveni la acest show din toamnă sau din iarnă. Chiar dacă e un show de lux e singurul kids-show românesc din televiziunea din România şi vom face tot posibilul să păstrăm standardul ridicat, indiferent de costurile crizei.

În Chişinău am terminat de filmat tot sezonul pentru “Roata Norocului” şi sper ca Republica Moldova să treacă mai uşor peste necazurile astea. Am stabilit deja pentru luna iunie zilele de filmare”, a mai spus Dan Negru.