Răzvan Simion, dezvăluiri despre fosta soție. Bobonete l-a dat de gol!

Este vorba despre fosta soție a prezentatorului de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, Diana Simion. Cei doi s-au despărțit în anul 2015, după 15 ani de căsătorie și au împreună doi copii, Ianca și Tudor.

Amintim că, la scurt timp după separare, Răzvan Simion a fost văzut alături de Lidia Buble, cu care avea o relație discretă.

Ce s-a întâmplat între cei doi?

Mihai Bobonete a spus că divorțul i s-a potrivit lui Răzvan Simion precum o „mânușă” și a povestit despre un episod despre care nu multe persoane au habar.

„Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa”, a spus Mihai Bobonete în cadrul podcast-ului de pe canalul său de pe YouTube. Răspunsul lui Răzvan Simion a fost destul de reținut.

„N-aș spune”, a răspuns prezentatorul de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aducea berea la pisoar, în club, ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”, a spus Mihai Bobonete în podcastul său.

Despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit amiabil în anul 2019, după aproape cinci ani de relație. În momentul de față, prezentatorul TV este împreună cu o arhitectă pe nume Daliana Răducan.

Trebuie menșionat că aceastas obișnuia să fie membră a echipei de la „Visuri la Cheie”, emisiune difuzată pe Pro TV.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin