Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Planetei are mare grijă de propria avere. Bill Gates continuă să uimească pe toată lumea cu dezvăluirile sale. Magnatul a vorbit despre una dintre afacerile la modă printre milionarii lumii.

Cum are grijă Bill Gates de propria avere?

Bill Gates a dezvăluit cum are grijă de propria avere. Fondatorul Microsoft a recunoscut într-un interviu că nu a investit în Bitcoin şi nici nu are de gând să o facă, anunţă cei de la BBC. “Bitcoin nu este pentru mine”, a declarat Bill Gates, conform sursei citate.

Mai mult, magnatul a explicat care sunt obiectivele sale. Bill Gates a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum cele care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei.

Miliardarul a declarat că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o au în piaţă. “Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii.

Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a afirmat Bill Gates.

Bitcoin, evoluţie spectaculoasă

Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă. De altfel, Bill Gates a fost sceptic în legătură cu Bitcoin încă de la început. În 2018, într-un interviu acordat CNBC, el a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar că nu ar investi pe termen lung.