Bill Gates a recunoscut tot! Motivul pentru care Melinda Gates a divorțat de el

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri „off the record”, gazda CNBC, Becky Quick, l-a întrebat pe cofondatorul Microsoft despre divorțul său de Melinda, divorț pe care cuplul l-a anunțat în mai, a spus un participant.

„S-a dezlănțuit până s-a încurcat. El s-a referit practic la faptul că (n.r. divorțul) a fost vina lui. A părut un pic emoționant în legătură cu asta”, a spus participantul la discuție.

Participantul la eveniment a mai spus că lui Bill Gates aproape îi dădeau lacrimile cu privire la acest subiect.

Un al doilea participant a declarat pentru New York Post că sesiunea privată de întrebări și răspunsuri a fost „foarte mișcătoare”.

Gates nu a menționat cuvântul ”aventură”

Gates nu a menționat cuvântul „aventură” în timpul discuției, a spus primul participant. Wall Street Journal a raportat că Microsoft l-a investigat pe Bill Gates cu privire la faptul că a avut o relație sexuală cu o angajată a companiei mai mulți ani la rând.

În luna iunie, publicația Vanity Fair scria că Bill Gates a avut relații care erau un secret deschis pentru cunoscuți.

New York Post a solicitat un punct de vedere de la Microsoft și Fundația Gates, însă solicitatea a fost trimisă la Gates Ventures, de unde publicația a primit un refuz.

Surse din cadrul conferinței au declarat pentru Fox Business că Gates urma să țină un discurs despre schimbările climatice la conferința Sun Valley, cunoscută și sub numele de „tabăra de vară a miliardarilor”, scrie Business Insider.

Sursă foto: Dreamstime