Basistul şi solistul trupei Blink-182 suferă de cancer

Mark Hoppus, în vârstă de 49 de ani, a postat următorul mesaj pe pagina sa de Twittter:

„Este groaznic şi îmi este frică. În acelaşi timp, sunt binecuvântat cu medici incredibili, rude şi prieteni care îmi sunt alături. Mai am luni de tratament înainte, dar încerc să rămân încrezător şi optimist. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la concerte în viitorul apropiat”, a scris artistul.

Trupa Blink-182 a fost fondată în anul 1992

Trupa Blink-182, fondată în 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) şi a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, apărut în 1999. Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat în vara anului 2019, după ce discul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy, conform 10news.com

În 2000 şi 2001, trupa a fost premiată la MTV Europe Music Awards, iar videoclipul „All the Small Things”, la MTV Video Music Awards. Palmaresul grupului mai cuprinde trei trofee Teen Choice. Bateristul trupei Blink-182, Travis Baker, a declarat recent că e posibil ca trupa să lanseze un nou album anul acesta.

În urma postării de pe Twitter, numeroşi prieteni și fani i-au trimis mesaje de susţinere. Totodată, Tom DeLonge, care a făcut parte din formula originală a trupei, a spus că ştia despre boala lui de ceva vreme.

„Ca să adaug cuvintelor lui de azi, vreau să spun că este puternic, un super-om, care trece peste acest obstacol dificil cu inima deschisă”, a scris Tom DeLonge.

Wolf Van Halen, fiul regretatului Eddie Van Halen, a răspuns mesajului lui Hoppus: „Ai asta sub control, frate”. Pe lângă Blink-182, Hoppus este parte din duo-ul pop-rock Simple Creatures, cu Alex Gaskarth de la All Time Low.