AUR vrea suspendarea lui Iohannis! George Simion: El este patronul în momentul ăsta

Potrivit lui George Simion, AUR va face alianță doar cu românii, nu cu partidele din Parlament. Acesta este de părere că partidele sunt diferitele capete ale aceluiași balaur numit sistem.

Președintele partidului spune că nu s-ar putea alia niciodată cu PSD, deoarece acesta mai are un ”frate mai mic și prost” (n.r. PNL).

„Nici dacă aș vrea nu aș putea să mă aliez cu PSD, că PSD are un aliat, un frate mai mic și mai prost cu care conduce România prin rotație: PNL. USL trăiește. O variantă a sistemului pe zona politică”, a mai declarat George Simion.

George Simion a fost întrebat pe cine ar da afară din țară, acesta răspunzând cu PNL și PSD.

„Ne gândim la PNL și PSD, cum să scăpăm de acest USL 3. USL și USR. Este partidul-stat, fie că se cheamă UDMR, USR, PSD sau PNL”, a mai declarat George Simion.

Klaus Iohannis trebuie suspendat

George Simion a precizat că va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, însă este important ca președintele să fie și el suspendat.

„Votăm, dar trebuie suspendat și Iohannis, pentru că el este patronul în momentul ăsta, al sistemului, al acestor partide. Ei nu îndrăznesc să ceară această suspendare, deși PSD avea toate motivele s-o facă”, a mai declarat Simion.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica