AUR a dat marea lovitură! Dezvăluirea momentului în România

Un sondaj realizat de INSCOP în martie arată că formațiunea politică condusă de George Simion a depășit partidul USR-PLUS și a ajuns pe locul trei în intenția de vot a românilor, conform alephnews.ro

De asemenea, pe primul loc se află PSD, cu 30,6%, urmat de PNL, cu 26,3%. Trebuie menționat că ambele partide sunt în creștere față de luna februarie.

Simultan, USR-PLUS a ajuns pe locul patru, cu 14,2%. În acest caz, partidul a scăzut semnificativ față de luna precedentă.

Adevăratul obiectiv al AUR

Mihai Negoescu, vicepreședinte al AUR și coordonator al filialei Timiş, a declarat joi, 16 aprilie, că partidul îşi doreşte „din tot sufletul” să ajungă la guvernare. Totuși, în momentul de față nu există „niciun fel de soluţie”.

„Ne dorim din tot sufletul să ajungem la guvernare, ba, mai mult decât atât, pentru că din ceea ce am văzut în spectrul politic de la noi, nu prea avem de unde să luăm valori şi oameni competenţi. Întotdeauna există altceva mai important care aduce avantaje personale acelor oameni sau camarilei din jurul lor.

Nu acum, fiindcă nu găsim niciun fel de soluţie la starea care s-a creat în ultimele patru luni, dar cu siguranţă ne pregătim. În câteva luni, noi va trebui să generăm o echipă pertinentă de specialişti, grupuri în care vor fi inclusiv parlamentarii noştri.

Noi nu vrem să închidem cartea istoriei cu un eşec grosolan. Noi avem doar un an de când am apărut şi avem bunul-simţ să ne evaluăm până unde ne este nasul în fiecare moment. S-ar putea ca peste o săptămână să reuşim”, a declarat Mihai Negoescu.

Totodată, Titi Stoica, deputat AUR din Timiș, le-a lansat invitaţia tuturor parlamentarilor din judeţ o invitație „la o discuţie informală”.

„Să demonstrăm noi, bănăţenii, prin puterea exemplului, că putem face lucruri bune pentru oraş, judeţ şi regiunea Banat”, a transmis el.

Acesta a explicat că Timişoara va fi Capitală Culturală Europeană peste doi ani și sunt multe lucruri care trebuie rezolvate, „care necesită un consens politic pentru a mişca lucrurile, pentru că altfel vedem doar studii de fezabilitate, promisiuni de demarare a unor proiecte, dar ele nu au nici acest acord politic în arcul puterii”.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei