Atac violent la Președintele Klaus Iohannis, din partea președintelui PSD. Marcel Ciolacu a lansat joi o serie de acuzații foarte grave la adresa coaliției de guvernare.

Iar Președintele Klaus Iohannis este cel mai vinovat de criza politică, sanitară și economică în care se află în acest moment România, arată Ciolacu cu degetul.

Atac violent la Președintele Klaus Iohannis! ”Doarme neîntors!”

”Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors!

S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!

Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați??”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

”Continuați să vă bateți pe ciolan!”

”Chiar nu vă e rușine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ.

Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani.

România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă!”, a adăugat președintele PSD.

Continuă scandalul în coaliția de guvernare

Trebuie precizat faptul că ședința de joi a Guvernului României a fost la un pas să se desfășoare fără prezența miniștrilor USR PLUS, care au ales să boicoteze Cabinetul condus de Florin Cîțu.

Ei s-au răzgândit însă în ultima clipă, dar atmosfera a fost glacială.

Totul a pornit după decizia Premierului de a cere revocarea mandatului lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Colegii de partid au făcut front comun în apărarea lui Voiculescu, arătând că nu mai au încredere în șeful Guvernului.