USR a anunțat, luni, că un număr de 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19, în acest weekend, la centrul mobil de vaccinare de la Obor. Mai mult, autorițile din Sectorul 2, în frunte cu primarul Radu Mihaiu, au avut două ‘oferte’ la vaccinare, în primul rând totul s-a realizat fără programare, iar doritorii au primit o porție de mici gratis.

Anunțul USR după reușita evenimentului

„Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, iniţiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Asta înseamnă 42 de oameni vaccinaţi pe oră. În contextul în care cifrele de vaccinare au scăzut la nivel naţional, primarii USR PLUS încearcă în diverse moduri să aducă vaccinul împotriva COVID-19 cât mai aproape de oameni”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR.

Radu Mihaiu a anunțat și el succesul

Un procent de 87% din cei vaccinaţi împotriva COVID-19, vineri, la centrul mobil din Piaţa Obor, au ales serul cu o singură doză şi doar jumătate au folosit voucherul pentru o porţie de mici, pâine şi apă, potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

„Nu doar mirosul de mici a atras lumea azi la centrul de vaccinare de la Obor. Doar jumătate din cei vaccinaţi au şi folosit voucherul. Bătaia mare a fost pe vaccinul Johnson & Johnson. 87% din cei vaccinaţi astăzi acolo au ales varianta cu o singură doză. Cum am mai spus, vaccinarea trebuie să fie aproape de casă, simplă şi rapidă”, a transmis primarul Radu Mihaiu zilele trecute.

O nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor

„În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil şi vor primi şi o porţie de mici ‘cu de toate’ şi o apă plată. Vaccinarea anti-COVID este singura cale prin care putem învinge pandemia”, precizează sursa citată.

Centrul de la Obor s-a dechis pe 11 iunie. Programul a fost vinerea şi sâmbăta între orele 8,00 – 20,00, iar duminică între ora 8,00 şi 18,00. S-au administrat serurile Pfizer BioNTech şi Johnson&Johnson. Terasa de la Obor a oferit pentru fiecare persoană care s-a vaccinat weekend-ul trecut în centrul mobil un voucher valabil până pe 15 iunie pentru o porţie de mici, pâine şi apă plată.