Apare un nou post de radio în România! Un supercunoscut politican a dat vestea chiar pe pagina de Facebook. Anunțul a venit de la Cozmin Gușă care a spus că CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului său a achiziționat “Radio GOLD FM” ( fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). Liderul politic a susținut că urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. „I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job”, a punctat Gușă.

El și-a exprimat bucuria că fiul său salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul românesc și că  a ales să-și înceapă cariera de bussines într-un domeniu în care și-a început ucenicia alături de tatăl său

„DE AZI SUNT (ȘI) ANGAJATUL FIULUI MEU!

Azi CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului meu a achiziționat “Radio GOLD FM” ( fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). Urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job.

Mă bucur că Andi salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul românesc, ba chiar că a ales să-și înceapă cariera de bussines într-un domeniu în care și-a început ucenicia alături de mine încă … din leagăn!

(În poză “protagoniștii” discuțiilor de azi cu CNA, DIANA RĂDULESCU, RALUCA MOIANU ȘI ANDREI COSMIN GUȘĂ)”, a scris Gușă pe pagina sa de socializare.

Imediat au început să curgă și comentariile din partea internauților. „Felicitări Andi!! Sunt sigură că o să faci tot posibilul că acest radio să ajungă în top, cat mai curând!!! „, a fost una dintre reacții. Un altul a scris că „Radio Total, este radioul tinereții mele, la fel ca fostul Contact. Sper sa meargă pe aceeași nișă / format, cu difuzarea muzicii OLD / GOLD. Succes!!”