Este din nou panică în lumea mondenă din România! COVID-19 a lovit din nou.

Viorel şi Oana Lis au făcut COVID! În ce stare sunt acum cei doi?

De data aceasta, vestea teribilă este despre Viorel Lis şi soţia sa, Oana Lis. Fostul primar al Capitalei şi soţia sa au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus şi au ajuns de urgenţă la spital.

Viorel şi Oana Lis ar fi internaţi, în acest moment, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Capitală, indică Gândul.ro.

Doar Viorel Lis a rămas internat în spital, având 5% din plămâni afectaţi de COVID-19. Fostul edil era letargic, iar medicii au luat decizia să îi administreze acestuia Remdesivir.

Din fericire, Oana Lis este într-o stare mai bună, astfel că poate urma tratamentul anti-COVID prescris de către medici de acasă.

Vom reveni şi cu alte detalii din acest caz pe măsură ce ele vor fi făcute publice.

Probleme serioase de sănătate pentru Viorel Lis

Luna trecută, în cadrul unei intervenţii la o emisiune TV, Viorel Lis povestea că are probleme tot mai serioase de sănătate: nu mai poate să meargă şi ameţeşte foarte uşor.

Viorel Lis spunea că are probleme cu pareza și că are nevoie de ajutorul soţiei sale pentru a se putea deplasa.

“Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic.

Trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, este declaraţia cutremurătoare făcută de fostul primar general al Capitalei.

Îi era frică să-şi trateze celelalte probleme medicale în spital, de frica pandemiei

El i-a mulţumit Oanei Lis pentru că îi este alături, deoarece nu știe cum s-ar fi descurcat fără ajutorul acesteia. În plus, vedeta a spus că iese afară o dată pe săptămână, atunci când Oana Lis îl scoate afară.

În primăvara acestui an, Oana Lis spunea că este foarte îngrijorată cu privire la sănătate soțului ei. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu multiple afecțiuni care trebuie investigate.

Fostul primar al Capitalei ar trebui să se supună unei intervenții chirurgicale, însă Oana spune că acesta refuză categoric. Din cauza pandemiei de coronavirus, Viorel Lis este sceptic în a-și trata problemele de sănătate acum în spital. El spune că îi este frică să fie internat, pentru că nu ar mai ieși viu de acolo.