Anamaria Prodan a ales să părăsească România alături de copiii săi și să se retragă în Dubai, în contextul în care în utlima perioadă s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar fi deja implicat într-o altă relație.

Mai exact, aceasta s-a mutat într-un apartament aflat într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa.

Surse au declarat pentru Digi SportAnamaria Prodan nu mai poate suporta situația în care s-a ajuns, așa că a luat această decizie într-un timp scurt.

”Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, s-ar fi destăinuit Anamaria Prodan unor prieteni.

Totodată, ea a mai transmis și un mesaj urmăritorilor ei. Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, impresara susține că este relaxată și trăiește în lux așa cum a fost obișnuită, adăugând că vrea să audă doar ”motorul mașinii sale” de lux și bunadispoziție a copiilor săi.

”Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

De ce a plecat Anamaria Prodan în Dubai 

Ea a mai făcut referire și la Gigi Becali, căruia ar trebui ”să-i fie rușine pentru mizeria” făcută soțului ei, căruia i-a stricat meseria și demnitatea.

”Vreau doar să trăim, eu și copiii mei, departe de aceste mizerii, departe de golănia lui Gigi Becali, departe de cei care nu au făcut decât să distrugă o muncă de o viață. Să-i fie rușine pentru mizeria pe care a făcut-o față de Reghe.

I-a stricat reputația, meseria și demnitatea. Pentru mine este un zero barat, care niciodată nu va avea parte de respectul pe care familia mea îl are”, a mai spus Anamaria.

În ceea ce privește motivul plecării în Dubai, Anamaria Prodan susține că a ales o viață liniștită, pe care a și găsit-o în apartamentul său de lux.

Într-un final, Anamaria Prodan a explicat de ce a decis să plece în Dubai.

”Vreau să trăiesc în liniște și să mă bucur de ce am realizat în viața mea. Sunt în apartamentul meu, nu am cerut și nu cer nimic nimănui. Am o viață pe care nimeni nu prea și-o imaginează.

Credeți că am timp să verific nume de …. nici nu știu cum să le numesc, că-s niște nefericite. Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice.

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe”, a mai spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.