Retailerul de electronice si electrocasnice, Altex Impex, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea de fotbal Rapid Bucuresti, in urma caruia devine sponsorul principal al echipei giulestene.

Valoarea totala a contractului este de trei milioane de euro, cea mai mare suma obtinuta de catre Rapid pana in prezent pentru o astfel de intelegere.

Pe perioada contractului, logo-ul „Altex” va aparea pe partea din fata a noului echipament al Rapid, pe parcursul tuturor meciurilor jucate atat in tara, cat si in strainatate.

„Suntem foarte bucurosi ca Altex a devenit noul nostru sponsor oficial. Altex este una dintre cele mai cunoscute companii romanesti si consideram ca asocierea intre doua branduri romanesti nu poate sa aduca decat lucruri pozitive pentru clubul Rapid”, a declarat George Copos, principalul actionar al Rapid.

In cazul in care echipa isi va indeplini obiectivele stabilite pentru acest an (locul I sau II din campionatul national si accederea intr-o faza superioara a cupei UEFA), la suma contractuala se vor adauga bonusuri speciale.

„Fenomenul fotbalului modern nu ar trebui sa fie privit ca fiind doar un joc intre 22 de jucatori si care se adreseaza in special barbatilor. Un joc de fotbal adevarat este un spectacol, caracterizat in special prin fair play si spirit de competitie. Este o intrecere sportiva adresata intregii familii, indiferent de cine castiga. Acesta ar fi lucrul pe care dorim sa-l subliniem prin asocierea noastra”, a spus Dan Ostahie, Presedinte si CEO Altex.

Ostahie a cumparat cu citeva luni in urma trei procente din actiunile clubului giulestean pentru circa 551.000 de euro.

Sursa: Capital, 12 iulie 2006