„După discuția de ieri cu părinții am hotărât împreună ca Alexandra este VIE până când trupul ei viu sau nu va apare și atâta timp cât în sufletul nostru vom SIMȚI ca este vie”, spune Cumpănașu, care cere și desființarea DIICOT și a brigăzilor de Crimă Organizată dacă nu arestează pe loc toate clanurile din România. Halucinant!

Și Dan Diaconescu a insistat ani întregi că Elodia Trăiește, iar pe mormântul ei a construit un partid care a intrat în Parlament cu 17%.

Durerea părinților este imensă și au dreptul să se agațe de orice iluzie pentru că nu cred că pot trăi altfel. Dar Alexandru Cumpănașu aproape că nu o cunoștea pe Alexandra și atunci de ce face acest lucru? De ce tot acest show? Revolta lui este corectă, dar pare exagerată, în contextul în care ani de-a rândul a făcut parte din acest sistem care astăzi stă la baza a ceea ce mulți numim stat eșuat. Te poți schimba într-o zi?

Desigur că toți ne dorim o justiție dreaptă, procurori corecți și profesioniști și polițiști care să se remarce și prin altceva decât prin amendarea bătrânelor care vând pătrunjel în piețe fără autorizație. Ne dorim acest lucru demult. Chiar și anul trecut strigam asta, în timp ce Viorica Dăncilă aștepta să-și ia în primire mandatul de premier.

„O cunosc bine pe Viorica Dancila și este unul dintre cei mai echilibrați oameni pe care îi cunosc. Personal pot spune cu certitudine următoarele despre dumneai: Profesionistă, discretă, modestă, elegantă. De asemenea, CNMR a colaborat foarte bine cu doamna Dancila din calitatea de europarlamentar și sunt convins că va avea același profesionalism și echilibru și din poziția de prim-ministru dacă va fi validată. Sper că întreagă criză să se încheie cât mai curând, iar alegerea unei femei pentru această funcție se impune după zeci de ani de prim-miniștrii bărbați”, spunea Alexandru Cumpanașu pentru stiripesurse.ro.

O știa și pe Carmen Dan și cunoștea atât de bine și MAI și tot ce reprezintă el, mai ales că și fratele lui este șef la Poliția de Frontieră din Timișoara. „Întotdeauna Alexandru Cumpănașu și-a dorit ca ONG-ul lui, Coaliția pentru Modernizarea României să existe și în mentalul colectiv, să fie mai mult decât o mișcare de nișă și acum pare că a găsit un factor cheie care să-i sporească foarte mult notorietatea și popularitatea”, spune un apropiat al acestuia pentru Capital.

Alexandru Cumpănașu repetă obsesiv că îl atacă mass media și că nu dorește să candideze la alegerile prezidențiale. Dar ce își dorește cu adevărat? Este unul dintre oamenii care a stat la masă cu ceea ce a reprezentat binom, trinom și toate cele. Și nu a stat degeaba. Și atunci de ce aceste ieșiri publice care par lipsite de orice coerență? Până unde vrea să ajungă… cumva până la un nou partid al poporului?

„Alexandru Cumpănașu se regăsea, în 2015, pe lista de profesori ai Școlii politice a UNPR, unde preda un curs de Politică Externă și Diplomație. Cumpănașu a fost prezent la toate evenimentele publice organizate de Academia de Științe ale Securității Naționale, a lui Gabriel Oprea. El apare și în poza de grup făcută cu ocazia conferinței de prezentare a ASSN, din 17 iunie 2015, fiind așezat chiar în rândul al doilea, în spatele lui George Maior”, scrie și podul.ro.