Alex Velea și-a uimit fanii! Artistul și-a schimbat înfățisarea. Cum arată acum artistul (FOTO)

Alex Velea a decis să își facă o schimbare bruscă de înfățișare. Acesta și-a schimbat din nou culoarea părului. Dacă înainte iubitul Antoniei și-a vopsit părul verde sau albastru, acum artistul a ales o culoare la care nu se aștepta nimeni.

Mai precis, Alex Velea a postat pe pagina sa de Instagram poze cu noua s-a înfățișare după ce a decis să își vopsească părul roz. Fanii au fost luați prin surprindere și comentariile nu au întârziat să apară. Fanii i-au spus că noua culaore îl prinde foarte bine.

Alex Velea și Antonia vor merge în instanță

Antonia și Alex Velea formează o familie frumoasă. Cei doi au și o carieră de succes, însă acest lucru nu este suficient. Cuplul s-a confruntat cu o serie de probleme pe care nimeni nu și le dorește.

După ce au apărut mai multe zvonuri despre Antonia și Alex Velea în presa din România și pe rețelele de socializare, cei doi artiști au luat atitudine. Amândoi au postat același mesaj pe rețelele de socializare, prin care au dorit să îi lămurească pe fani cu ce se întâmplă, de fapt, în viața lor.

Mai exact, Alex Velea și Antonia au declarat că toate acuzațiile care li se aduc sunt false și nu au niciun fel de dovezi, având doar scopul de a-i defăima. Cei doi nu au spus cine este persoana din spatele acestor informații, însă au menționat că vor merge în instanță.

”S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, a scris Alex Velea pe Instagram.

În același mesaj postat pe Instagram, cuplul a precizat că a evitat în tot acest timp să comenteze subiectul, protejându-și astfel familie. Comentariile însă au devenit din ce în ce mai agresive, motiv pentru care se va ajunge până în instanță pentru a lămuri situația.