PSD stă pe un butoi cu pulbere. A pierdut europarlamentarele, guvernarea și alegerile prezidențiale, iar acum greii din partid au ajuns, din nou, pe mâna procurorilor. Se pare că cei trei parlamentari ajunși la DNA Arad, după percheziții în sediul PSD, nu sunt singurii.

Greu din PSD, în vizorul DNA

Șeful deputaților PNL, Florin Roman, detonează nucleara. Roman susține că oamenii legii trebuie să investigheze mai mult în zona PSD după ce s-a întâmplat în ultimii ani, sub conducerea lui Liviu Dragnea.

„O să vedeți că o să mai apară astfel de cazuri, pentru că băieții aceștia, timp de trei ani de zile, au furat în liniște și pace, pentru că au rezolvat-o pe Kovesi, prin mișcarea lui Liviu Dragnea. Au măcelărit Codurile de procedură penală, Codul penal, au modificat tot în favoarea lor și s-a generat o anumită liniște. Îi vedeai că au o liniște. Din niște oameni, care au venit în 2016 oarecum speriați, atenți la ceea ce se întâmplă, după un an de zile Dragnea le-a oferi acea liniște de care ei aveau nevoie pentru ca să fure”, a declarat Florin Roman, conform B1 TV.

Mai mult, deputatul liberal spune și cine ar fi următoarea țintă a procurorilor. Este vorba despre un fost ministru PSD cu putere de decizie în filiala din Arad. „Există și vreo declarație a domnului Fifor pe această temă? Domnul Fifor era cel care manageria organizația de la Arad. Domnul Fifor era cel care avea greutate asupra acestei organizații, domnul Căprar și ceilalți deputați erau niște oameni apropiați de Fifor. Omul acesta a fost trei ani de zile președintele Comisiei de Apărare, unde ai acces la informații clasificate și, practic, păstrezi sub control parlamentar șefii de structuri din zona de Apărare”, a adăugat Florin Roman.