Alertă la Primăria Sectorului 5

Şapte dintre cei opt angajaţi lucrează în cadrul Direcţiei Resurse Umane şi unul la Direcţia de Investiţii, conform informațiilor transmise de către Primăria Sectorului 5.

S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor opt funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi, iar rezultatul testelor a fost negativ.

Pentru siguranţa personalului şi a cetăţenilor din Sectorul 5, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

Primarul le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă, conform srusei menționate.

De asemenea, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igienizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia.

Piedone face curat în Sectorul 5

Primarul Sectorului 5 al Capitalei a organizat luni, 8 martie, o ședință cu directorii din cadrul instituției pentru a pregăti campania de curățare de primăvară. Cristian Popescu Piedone a anunțat că își mută biroul în teren pentru a inspecta stadiul lucrărilor și pentru a vorbi cu cei care l-au votat.

„Din 11 martie începe marea curățenie de primăvară a Sectorului 5. Acum că a venit vremea frumoasă, cei care răspund de curățenia din Sectorul 5 nu mai au nicio scuză să nu își facă datoria. Voi merge zilnic pe străzile din sector pentru a mă asigura că se face curățenie așa cum trebuie. Dacă încă nu avem fonduri pentru proiecte majore, măcar să avem un sector curat și civilizat. Am spus că biroul meu va fi în stradă, printre oameni și o să vedeți acest lucru în perioada care urmează”, spune primarul.

Sursă foto: Pexels.com