Piedone face curat în Sectorul 5! Amenzi pentru cei care aruncă gunoaie pe domeniul public

Primarul Sectorului 5 al Capitalei a organizat luni, 8 martie, o ședință cu directorii din cadrul instituției pentru a pregăti campania de curățare de primăvară. Cristian Popescu Piedone a anunțat că își mută biroul în teren pentru a inspecta stadiul lucrărilor și pentru a vorbi cu cei care l-au votat.

„Din 11 martie începe marea curățenie de primăvară a Sectorului 5. Acum că a venit vremea frumoasă, cei care răspund de curățenia din Sectorul 5 nu mai au nicio scuză să nu își facă datoria. Voi merge zilnic pe străzile din sector pentru a mă asigura că se face curățenie așa cum trebuie. Dacă încă nu avem fonduri pentru proiecte majore, măcar să avem un sector curat și civilizat. Am spus că biroul meu va fi în stradă, printre oameni și o să vedeți acest lucru în perioada care urmează”, spune primarul.

Vor fi aplicate amenzi

Cristian Popescu Piedone a făcut un apel la cetățeni să păstreze curățenia. Cei care nu vor respecta asta vor fi sancționați. Totuși, primarul Sectorului 5 nu a precizat ce valoare vor avea amenzile aplicate celor care aruncă gunoaie pe domeniul public.

”Dacă până acum am fost nevoit să stau mai mult în birou pentru a rezolva tot felul de probleme birocratice legate de societăți și aparatul propriu, acum este timpul să mă ocup de probleme voastre, direct din teren. Fac apel și la toți cetățenii din sector să păstreze curățenia, pentru că, în caz contrar, riscă să fie sancționați”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În plus, primarul estimează că Sectorul 5 va fi curat în cel mult o lună.