UPDATE: Ministrul Vlad Voiculescu, ajuns la fața locului, spune că este vorba de un generator de curent care a scos fum, posibil în urma unei pene de curent.

Știre inițială

În urmă cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degajă fum de la un ventilator exterior al unității mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta, anunță ISU București.

În interiorul unității mobile sunt 7 pacienți (5 dintre aceștia fiind intubați), care nu au fost răniți. Din primele informații intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD. În acest moment nu se mai observă degajare de fum și se fac verificări pentru identificarea focarului.

Preventiv, cei 7 pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital, mai anunță pompierii.

Ce a transmis cel care a sunat la 112

Cel care a sunat la 112 a spus că există flacăra în partea superioară la caravana mobilă, au intervenit 8 mașini de stingere, autoscara, ambulanță cu medic, echipaje de prim ajutor. În caravana mobila ATI de la Marius Nasta erau 7 pacienți, care acum nu sunt în pericol.

Pacienții care se aflau în unitatea mobilă ATI au fost relocați in clădirea spitalului. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns la spital pentru a cerceta ce s-a întâmplat la fața locului.

Din fericire nimeni nu a fost surprins în incendiu. Rămâne ca pompierii să constate de la ce a pornit focul și dacă a fost sau nu afectat cineva. Din primele informații Antena 3 nu ar fi pățit nimeni nimic. Sursele noastre susțin că incendiul ar fi pornit de la un generator. Din fericire nu există pericol de extindere.

Vom reveni cu amănunte.