Adrian Perjovschi, hair-stylist de top si specialist in transformari radicale de look, a facut o calatorie in jurul lumii prin intermediul frumusetii pentru a anunta trendurile in materie de make-up si hair pentru anul 2021 in cadrul evenimentului fotografic “Travel In Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”. 12 tari “colindate” in doar 12 ore prin intermediul a 12 modele-fete si 4 modele-baieti, fiecare simbolizand frumusetea si trendurile din cate o tara de pe glob au mai potolit dorul celor prezenti de calatorii, de aventuri si de prietenii de departe.

“Am incercat sa ne plimbam in jurul lumii macar virtual, prin intermediul frumusetii. Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leaga pe toti indiferent de coltul de lume din care provenim, ele sunt aceleasi, ne raportam cu totii la ele, sunt practic punctul comun care ne leaga. Provocarea pe care ne-am dat-o a fost sa reusim sa aducem intreg mapamondul in acelasi loc, cu diversitatea si specificul mai multor tari si sa putem in doar cateva ore sa simtim ca avem acces la intreaga lume. Frumusetea, feminitatea, grija pentru noi trebuie sa existe indiferent de vremuri si de pandemii. Ne dorim ca femeile sa nu renunte la ele, sa fie conectate la tot ce e nou si frumos, pentru ca daca ele se simt bine in pielea lor si sunt fericite, noi toti din jurul lor suntem fericiti”, a explicat Adrian Perjovschi conceptul evenimentului sau traditional din fiecare toamna care da startul trendurilor de make-up si hair pentru anul care urmeaza.

In timpul “calatoriei” printre modelele ce au aratat fotografului Marius Baragan cum arata frumusetea de maine in Islanda, Japonia, Germania, Australia, Italia, SUA, Argentina, Rusia, Corea de sud, Mexic sau Africa de Sud, hair-stylistul Adrian Perjovschi a dezvaluit culoarea anului urmator care poate fi aplicata pe toate lungimile de tunsori accesorizate cu bretoane, in linii geometrice sau textura: “Culoarea anului 2021 este aqua blue, o culoare inspirata din natura, din apa marilor si oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei si cu nuantele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse in par pe blond platinat, cum am facut pentru Islanda unde am adus nuante din aurora boreala, pe baleiaj, pe parul natural, pe culorile deschise pana la culorile inchise. In calatoria noastra in jurul lumii, am cuprins toate nuantele, de la aramiu si rosu, pana la mov si alte derivate din culorile mai extravagante, dar am evidentiat si cateva modele de baleiaje pe blond platinat, blond auriu, bronz si ciocolatiu”.

Ca hair-styling, Adrian Perjovschi si ehipa sa de experti de la Jovsky Studio au exemplificat trendurile pe toate variantele posibile, de la par scurt sau cu impletituri pana la blaise-urile largi sau la parul drept si stralucitor. Styling-ul semnat de stilista Lucy Faur a fost completat de crearea de masti de protectie din bumbac, devenite indispensabile in ziua de astazi, pe care au fost imprimate steagurile tarilor prezentate de catre modelele al caror make-up a fost creat de Mada Petcu, Andra Manea si Dana Petrina.

Si pentru ca evenimentul sa fie chiar ca o calatorie mult asteptata si mult dorita in jurul lumii, hair-stylistul Adrian Perjovschi a inserat printre tarile care anunta trendurile pentru 2021 si locurile in care el isi doreste sa ajunga in viitorul apropiat atunci cand calatoriile vor putea fi facute si in realitate, nu doar virtual:

“Desi sunt un iubitor de mare si de caldura, am ales sa “calatoresc” acum prin intermediul frumusetii si in locuri in care nu am ajuns inca, dar in care mi-as dori candva sa merg, cum ar fi Islanda, Rusia sau Africa. Sper ca odata cu acest eveniment sa anuntam Universul ca suntem pregatiti sa exploram din nou frumusetile mapamondului”, subliniaza creatorul evenimentului “Travel in style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”.