Daniel Piersic a spus tot despre divorțul părinților săi. A fost nevoit să se mute în Ungaria după separare

Daniel, fiul lui Florin Piersic și al actriței Ana Szeles, ocuiește la Viena și are o familie frumoasă. Chiar dacă nu a urmat cariera tatălui lui, acesta a reușit să facă performanță în management.

Într-un interviu oferit recent publicației ciao.ro, acesta a povestit cum a fost perioada după ce părinții lui nu au mai fost împreună. El a povestit că a fost nevoit să se mute împreună cu mama sa în Ungaria pe când era în clasa a cincea. Chiar dacă s-a mutat din țară, Daniel Piersic spune că a păstrat o relație de pritenie puternică cu foștii săi colegi de clasă.

”În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a mai povestit Daniel.

Verile le petrecea la tatăl lui, la Cluj

Daniel Piersic a mai povestit anterior că la vârsta de 10 ani mama sa îl urca în tren la Budapesta și era așteptat în gara de la Cluj de către tatăl său, Florin Piersic. Fiul actorului a mai povestit că și-a petrecut verile astfel până la vârsta de 17-18 ani.

Mai mult decât atât, acesta a povestit că pentru el întoarcerea în Cluj se simte ca și cum s-ar întoarce acasă.

”Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] ”, spunea acesta.