Klaus Iohannis, întâlnire în taină cu Emmanuel Macron. Întrevederea a avut loc pe fondul alegerilor din Germania

Klaus Iohannis ar fi trecut granița în Franța, unde s-ar fi văzut cu Emmanuel Macron la o întâlnire de taină, potrivit informațiilor transmise de flux24.ro

Amintim că Macron este considerat părintele politic al USR PLUS, partid aflat în conflict cu PNL, partidul lui Klaus Iohannis.

Întâlnirea a avut loc pe fondul alegerilor din Germania

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc și pe fondul alegerilor din Germania, unde partidul Angelei Merkel este pe cale să piardă principala poziție și poate chiar să piardă participarea la guvernare în favoarea social-democraților.

Care este planul ascuns al președintelui Klaus Iohannis?

S-a aflat care este planul ascuns al președintelui Klaus Iohannis. Un cunoscut jurnalist a dat cărțile pe faă. Este vorba de Liliana Ruse de la România TV. Acesta s-a ocupat mult timp de ceea ce se petrecea în spatele ușilor închise la PNL. Acum, Lili Ruse are o teorie incendiară. Ea a susținut că Iohannis nu dorește să renunțe la politică după ce își termină mandatul la Cotroceni.

Ea a explicat că Iohannis a pus însă ochii pe alte două poziții cheie. Mai exact, președintele României și-ar dori să fie președintele PNL și premier.

„N-am înțeles ce atâta zbatere la Iohannis ca să-l omoare pe Orban. Nu tragi cu tunul după muște. Și am aflat așa: dl. președinte nu vrea să se ducă acasă după 2024. A tras niște sfori subtiri pentru o funcție europeană. N-a mers nu doar pentru că e mediocru, ci și pentru n-avem diplomație”, a spus Lili Ruse.

Sursă foto: Facebook, captură video