Premierul Florin Cîțu a păstrat mereu discreția în ceea ce privește viața sa personală, însă după dezvăluirile legate de dosarele penale pe care premierul le-a avut în Statele Unite, pe vremea când locuia acolo, o nouă informație a apărut în spațiul public.

Pe lângă procesele în care ar fi fost implicat și problemele care le-ar fi avut în perioada în care a locuit în Statele Unite, se pare că Florin Cîțu a mai păstrat un secret departe de ochii lumii.

Potrivit informațiilor obținute de wowbiz.ro, premierul a fost căsătorit înainte de a-și începe cariera politică. Mai exact, într-un CV pe care l-a completat în anul 2006, înainte de a se angaja la o bancă din România, ultimul job trecut în document este cel de la Banca Europeană de Investiții, de unde Florin Cîțu a lucrat între 2003 și 2005.

Florin Cîțu a fost căsătorit

Totodată, CV-ul mai arată că Florin Cîțu era căsătorit la acea dată însă nu avea copii, lucru despre care premierul nu a vorbit niciodată, în contextul în care nici în prezent nu se știe dacă acesta are o relație sau locuiește cu cineva.

Amintim faptul că la un momendat, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici a făcut o serie de declarații în acest sens. Mai exact, acesta susținea că premierul Florin Cîțu ar avea o relație cu Elena Calistru, o tânără care reprezintă societatea civilă prin intermediul unui ONG.

În cadrul unei discuții publice pe care a purtat-o cu aceasta, Eugen Teodorovici a numit-o pe Elena Calistru ”doamna Cîțu”.  Potrivit sursei citate, Elena Calistru, presupusa iubită a premierului Florin Cîțu este din Focșani și a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București.

În anul 2006, aceasta a obținut o bursă la Universitatea Sapienza din Roma iar din 2008 a început să lucreze într-o organizație non-guvernamentală.