Deși la început s-a considerat că decesul acestuia a survenit în urma multiplelor plăgi înjunghiate dar și din cauza loviturilor puternice pe care le-a primit, adevărul este, de fapt, altul.

Emi Pian a decedat din cauza unei lovituri în zona gâtului produsă de o armă albă, notează retetesivedete.ro. Șocul hemoragic i-a fost fatal lui Emil Pian iar acesta a decedat la scurt timp după. Mai mult decât atât, la început s-a crezut că rana a fost provocată de un cuțit însă ultimele informații arată că tăietura a fost provocată de o sabie.

S-a zvonit că tatăl acestuia a murit atunci când a auzit de moartea fiului său. Din ultimele informații, se pare că tatăl lui Emi Pian nu a murit.

De ce a fost ucis temutul interlop

Jocul de barbut s-a dovedit fatal pentru Emi Pian, temutul lider al clanului Duduianu. În noaptea de luni spre marți seara, aceștia au decis să se întâlnească într-o casă pentru un joc de barbut. Aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălalt clan.

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat.

Cine era, de fapt, Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați se afla Florin Salam și Nicolae Guță .