Ce vârstă are Denise Rifai? Puțini știu asta despre moderatoarea de la Kanal D

Cu toate că apare săptămânal pe micul ecran cu emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, jurnalista preferă să fie discretă cu viața personală, motiv pentru care doar apropiații știu ce vârstă are și ce studii a terminat, situația fiind asemănătoare și în ceea ce privește începutul ei de carieră.

Moderatoarea de la Kanal D s-a născut pe 26 septembrie 1985 și și-a început cariera în presă ca prezentator la un post de radio. Ulterior, bruneta în vârstă de 36 de ani s-a alăturat echipei Realitatea TV, unde a lucrat timp de 9 ani.

În ceea ce privește studiile, Denise Rifai a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză-Arabă.

Într-un interviu mai vechi, Denise Rifai povestea că ar fi dorit să fie specialist în studii islamice, însă această specializare nu există în România, ceea ce a determiant-o să urmeze cursurile Academiei de Studii Economice.

Presa, pasiunea lui Denise Rifai

Cu toate că studiile pe care le-a făcut nu au legătură cu cariera de succes pe care și-a construit-o, bruneta povestea că presa a fost marea sa pasiune.

De asemenea, ea a povestit într-un interviu mai vechi că muncește zilnic pentru că își dorește să lase ceva în urma ei.

”Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea.
Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume”, a declarat ea.

Bruneta a mai povestit că tatăl ei nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă și chiar s-a supărat pe ea din acest motiv, însă jurnalista a decis să își urmeze visul.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. (…) Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, declara bruneta.