Cunoscuta prezentatoare TV Denise Rifai a fost prezentă de curând într-un studio de televiziune, în calitate de invitată, de data aceasta, ocazie cu care a vorbit nu doar despte experiențele și planurile sale profesionale, ci și despre viața personală.

Întrebată de Teo dacă își dorește familie, Rifai a răspuns în stilul caracteristic, extrem de sincer.

”E nevoie să educi copilul pentru a fi bărbat”

”Aș dori să…și, și”, a declarat Denise Rifai, la Kanal D, în sensul că și le-ar dori pe ambele: și să se mărite, și să rămână gravidă, dar nu imediat, ci în doi-trei ani.

Omul de televiziune a mărturisit că își dorește un băiat, ”să facem bărbați, pentru că nu sunt bărbați, pe lumea asta nu avem bărbați”.

”Copilul se educă pentru a fi bărbat. E nevoie să îl educi pentru a fi bărbat, altfel ajunge…” a completat Rifai, secondată de prezentatoare emisiunii: ”o muiere cu pantalonași”.

Despre viața personală a lui Denise Rufai se știu puține lucruri. Media specializate pe viața mondenă susțin că Denise Rifai s-ar fi iubit cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

De asemenea, aceleași surse au mai declarat că cei doi participau la diferite evenimente importante împreună.

Momente TV rămase celebre

Denise Rifai a devenit cunoscută publicului larg prin prisma emisiunii de televiziune pe care o modera în trecut la postul Realitatea Plus.

În cadrul emisiunii ”Legile puterii” Rifai a produs câteva momente care au rămas celebre, prin prisma modului în care politicienii au fost tratați fără mânuși în emisiunea sa.

Recent, vedeta a mai dezvăluit că urmează să fie parte a unui nou proiect la postul de televiziune Kanal D.

Prin urmare, publicul o poate revedea pe Denise Rifai într-o postură nouă, la acest post de televiziune.

De menționat este și faptul că Denise Rifai a afirmat despre ea că  face parte ”din două lumi”, în condițiile în care tatăl vedetei este musulman, iar mama este ortodoxă.