Adela Popescu trece plin clipe grele. Actrița și-a anunțat urmăritorii că Radu Vâlcan și fiul lor cel mic, Adrian, au luat virusul, chiar dacă aceasta a încercat să îi protejeze cât de mult a putut.

Nici nu și-a revenit bine după vestea că s-a infectat cu COVID-19, că Adela Popescu trece prin momente și mai grele, după ce a aflat că le-a transmis boala și soțului și fiului ei cel mic, în vârstă de doar două luni.

Dacă în privința lui Alexandru și a lui Andrei, ceilalți doi băieți, vedeta a putut găsi o soluție rapidă și i-a trimis la bunici, pe mezin nu a avut cum să îl țină departe, așa că a fost nevoită să stea aproape de micuț și să se protejeze pe cât posibil.

Adela Popescu trece prin clipe foarte grele

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, cel mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a declarat Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

La puțin timp după ce Adela Popescu a declarat că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19  și colegul ei de platou, Shurubel, a avut simptome specifice bolii și a mărturisit că a luat virusul.

Acesta a povestit că starea lui este stabilă deocamdată și urmează cu exactitate indicațiile medicilor, pentru a reveni cât mai curând la muncă.

„Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus alte 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.”, a povestit Shurubel, în cadrul aceleiași emisiuni.