Denise Rifai l-a avut ca invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, pe artistul Connect-R. Acesta a reușit să o cucerească pe prezentatoare cu sinceritatea sa, după cum a mărturisit chiar ea la finalul emisiunii.

„A fost un interviu foarte frumos, pentru mine cel puțin, și nu mi-e dat să spun de fiecare dată acest lucru. Cei care ne urmăresc văd pe micile ecrane că ați răspuns tuturor celor 40 de întrebări pe care vi le-am adresat și vă mulțumesc pentru asta. Sunteți unul dintre cei care au venit la mine la emisiune fără să încerce măcar să afle o întrebare sau vreo temă de discuție. Este foarte important pentru mine să fac aceste precizări, că a fost o discuție liberă, fără ca dumneavoastră să fiți pregătit în niciun fel”, a spus Denise Rifai, la finalul interviului cu Connect-R.

Prezentatoarea a mărturisit că și-a dorit foarte mult să-l aibă în emisiunea sa pentru ca telespectatorii să poată afla cât mai multe despre artist. Denise Rifai a spus că i-a plăcut autenticitatea sa, air în ceea ce privește cariera lui Connect-R în muzică, admiră faptul că „ține foarte mult la mesaj, la cum poți construi, educa și modela mai departe prin muzică”.

Denise Rifai, impresionată de mesajul lui Connect-R

„Îți mulțumesc foarte mult că ai venit la mine, la «40 de întrebări». Mi-am dorit foarte mult să facem această emisiune și te-am rugat să mă lași să te cunoaștem și eu cred că am reușit acest lucru. Un artist fain aș spune.

Mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care l-ați purtat pe tricou «Sunt țigan». Și apropo de ce mi-ați povestit, eu cred că niciodată nu ați fi putut pune pe tricou «Eu sunt», dacă înainte de asta nu ați fi mărturisit public și nu v-ați fi asumat.

Cred că asta e primul lucru spre tot ce este autentic, corect și normal, să ne asumăm etnia, să ne asumăm originea, să fim mândri de noi. Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta. Și aș mai spune că sunteți un artist care s-a modelat frumos, un om care s-a modelat frumos, dar care vine așezat pe un filon foarte dur.

Și apropo de opțiune în materie de muzică, mi-a plăcut să văd că sunteți un tip care ține foarte mult la mesaj, la cum poți construi, educa și modela mai departe prin muzică, apropo de mesajul ce-l poartă versurile”, a spus Denise Rifai în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, potrivit WowBiz.