A murit Robyn Bernard

Departamentul Sheriff-ului Riverside County a confirmat moartea actriței. Aceasta a fost găsită fără suflare, pe un câmp deschis, în spatele unei uzine. Cauza morții nu a fost dezvăluită, iar detectivii locali investighează, scrie Variety.

Născută pe 26 mai 1959, în Gladewater, Texas, Robyn Bernard a fost atrasă de lumea artistică încă de la o vârstă fragedă. Ea a început să cânte muzică gospel împreună cu sora ei mai mică, Crystal, care a jucat în sitcomul „Wings” din 1990.

Robyn Bernard
Robyn Bernard/SURSA FOTO: ABC/Courtesy Everett Collection

Bernard a fost distribuită în „General Hospital” și a început să joace încă de la primul sezon

Bernard a fost distribuită în „General Hospital” și a început să joace încă de la primul sezon, difuzat în septembrie 1984.

În perioada petrecută pe platourile de filmare la  „General Hospital”, ea a interpretat rolul Terry Brock, alias Terry O’Connor.

Personajul ei avea probleme cu băutura, spulberându-i cariera muzicală.

Bernard a părăsit serialul în martie 1990, când a obținut un contract pentru a înregistra un album.

A avut un rol în miniseria franceză „Maigret”, în 1992

După perioada petrecută în serialul „General Hospital”, Bernard nu a mai jucat foarte mult.

A avut un rol în miniseria franceză „Maigret”, în 1992 și a jucat într-un film  britanic, intitulat „Kings for a Day”, în 1997. Ultimul său rol a fost cel de psiholog în filmul „Voci din liceu”.

Un alt actor din ”General Hospital” a murit anul trecut

Anul trecut, unul dintre cei mai iubiți actori, care a jucat în câteva seriale de succes ale anilor 60-70, a murit la vârsta de 87 de ani. Mark Goddard, cunoscut pentru rolurile din ”Lost in Space” și ”General Hospital”, a murit  în timp ce se afla la un centru de îngrijiri paliative.

Medicii au descoperit că se afla în stadiul final al unei fibroze pulmonare. Pentru acestă boală nu există nici un tratament.

Am avut șansa să-i arătăm dragostea noastră până în ultima clipă

„A beneficiat de îngrijire excelentă la Pat Roche Hospice Home și a plecat liniștit și cu demnitate”, a continuat Pezzulich.

„Și eu și copiii am avut șansa să-i arătăm dragostea noastră până în ultima clipă și să ne luăm rămas bun. Nu voi ști niciodată de ce am meritat să petrec 33 de ani alături de un bărbat atât de iubitor, blând și frumos, care mă făcea să râd atât de des”, a mai scris soția actorului.

Cunoscut pentru rolul maiorului Don West din serialul ”Lost in space” (Pierduţi în spaţiu), Goddard a devenit un nume în industria filmului grație acestui serial difuzat între 1965 și 1968.

Serialul reda aventurile fantastice ale familiei Robinson, colonizatorii spațiali de la bordul navetei Jupiter 2, pilotate de personajul lui Goddard.

Mark Goddard
Mark Goddard/SURSA FOTO: Deadline

Goddard și-a amintit în cartea de memorii cum a fost când a îmbrăcat prima dată costumul din lamé argintiu:

„Am respirat adânc, am aruncat o a doua privire la imaginea unui cartof copt în folie de aluminiu și mi-am spus: „Cum naiba s-a întâmplat asta?””.

Într-un remake al serialului din 1998, maiorul Don West a fost interpretat de Matt LeBlanc. Mai târziu, rolul a fost preluat de Ignacio Serricchio în serialul produs de Netflix, în 2018.

Goddard a apărut în serialul ”General Hospital”, întruchipându-l pe Derek Barrington pe parcursul a 11 episoade, din 1985 până în 1986.