Artistul Paul Spencer a încetat din viață la 53 de ani

Paul Spencer de la Dario G a murit la 53 de ani, după o luptă cu o boală cruntă, cancerul. Starul pop al anilor ’90 a devenit celebru în trio-ul de dans din Cheshire, cunoscut mai ales pentru hiturile Sunnchyme din 1997 și Carnival de Paris, înregistrat pentru Cupa Mondială FIFA din Franța din 1998.

Melodia grupului rave a ajuns pe locul 2 în UK Singles Chart. Dario G era format din trei DJ – Paul, Scott Rosser și Stephen Spencer.

Contul oficial de Instagram al lui Dario G a împărtășit luni, 17 iunie, vestea tragică că Paul a decedat.

„Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitului nostru Paul Spencer în cursul zilei de astăzi”, se arată în declarația de pe rețelele de socializare.

„A fost optimist până la capăt, dar a fost o bătălie pe care nu a mai putut să o poarte. El lasă în urmă o moștenire muzicală minunată și multe amintiri minunate pentru mulți oameni. Va fi regretat de toți cei care l-au iubit. Strălucește, marea noastră stea”, se mai arată în mesaj.

paul spencer
SURSA FOTO: Instagram

Spencer a mărturisit anul trecut că suferea de cancer

În iunie anul trecut, muzicianul a împărtășit publicului pe rețelele de socializare diagnosticul său de cancer, recunoscând că i-a fost greu să-și exprime sentimentele, dar a rămas hotărât să rămână optimist.

„Tocmai am aflat că am cancer rectal în stadiul 4 și o umbră pe ficat. E al naibii de greu de citit și asta, sunt sigur. O să dau tot ce am mai bun totuși. Rămâi pozitiv, pentru că eu sunt. Întotdeauna. Mă văd cu doctorii vineri pentru a discuta următorii pași”, a spus el.

Omagii pentru Paul Spencer au venit din partea fanilor și a oamenilor din industria muzicală. Stevo Timothy, starul Farmer Michael, a scris că „tocmai am primit vestea că legenda care este Dario G a trecut cu tristețe pe celălalt tărâm. Scena rave a pierdut un gigant, de la „Carnaval de Paris”, care a devenit sinonim cu Cupa Mondială din 98, până la gloriosul „Sunchyme”.

 

„Dar mai mult decât atât, el a fost Paul, a fost un prieten și un bun prieten. L-am întâlnit pentru prima dată când a venit la spectacolul nostru din Manchester și am fost uimit de căldura, prietenia și natura sa de susținător”

Carnaval de Paris a fost un astfel de imn în acea vară, a declarat un fan. El a adăugat că „este un cântec care mă duce întotdeauna înapoi la un moment și un loc din viață, chiar și dincolo de Franța ’98. La fel și cu Sunchyme și Dream To Me. Dario G/Paul Spencer au realizat coloane sonore pentru momente din viață.”

Un altul a comentat, spunând că e „o veste atât de tristă moartea lui Paul Spencer (Dario G ). A dus o luptă grea împotriva bolii sale”.